Verzendtarieven per 15-02-2024

Brievenbus binnen NL € 3,50

Brievenbuspakket DPD binnen NL € 4,50

Pakketpost binnen NL € 6,50 via DHL (thuisbezorgd en aangetekend)

 

Pakketpost binnen NL via PostNL  € 6,95 (thuisbezorgd) hou rekening met langere levertijd

Pakketpost Belgie € 9,95 (brievenbuszending niet mogelijk)

 

Ophalen in Purmerend (Geen kosten aan verzonden)

Let op: maandag 22-04-2024 en dinsdag 23-04-2024 gesloten

vanaf woensdag 24-04-2024 dient u rekening te houden met een langere levertijd van max 5 werkdagen. Wij doen onze uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk te verwerken maar hou rekening met enige vertraging. 

 

Wij verzenden uw bestelling momenteel 2-4 werkdagen na ontvangst van bestelling

 

Bekijk HIER onze nieuwe producten!

 

AANBIEDING: Peuter/kleuter rugtas met naam nu € 8,99 ex verzendkosten. Klik hier om naar het product te gaan.

 

 

 

 

 

Betaalwijze

Babybordverhuur Purmerend heeft diversen handelsnamen welke u kunt tegen komen op uw afschift bij betaling via IDEAL/Paypal/Afterpay/Mistercash

Babybordverhuur Purmerend bestaat uit: Luiertaartfabriek, Geboortekadometnaam, Plusplusmini.nl, Kraamkadofabriek

 

Betaalwijze IDEAL

Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

IDeal is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van IDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.

Maakt u gebruikt van internetbankieren bij een van de onderstaande banken dat kunt u direct betalen met IDEAL:

ABN AMRO
ASN Bank
Friesland Bank
ING
Rabobank
RegioBank
SNS Bank
Triodos Bank
Van Lanschot Bankiers

U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met IDEAL

 

Betaalwijze Paypal

PayPal is een innovatieve en handige betaaloplossing speciaal gemaakt voor de consument en het internet. Uniek aan PayPal is dat het consumenten mogelijk maakt te betalen met een e-mail adres. In Nederland heeft PayPal 2 miljoen rekeningen. Dit betekent dat 1 op de 4 online kopers een PayPal-rekening heeft.

Met PayPal kunt veilig en snel online betalen. U heeft hiervoor een PayPal rekening nodig.
Een PayPal rekening opent u kosteloos via www.paypal.nl
U stort vanaf uw bankrekening een tegoed op uw PayPal rekening waarmee u afrekent in webwinkels.

Wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met Paypal

 

Betaalwijze zelf overboeken via bank/giro

Bij een betaling via bankoverschrijving ontvang je in onze orderbevestiging een overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd je bestelnummer bij de overschrijving.

De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Indien wij de betaling niet binnen het gestelde termijn ontvangen zal de bestelling automatisch worden geannuleerd.

Na ontvangst van de betaling zal de bestelling binnen de opgegeven levertijd worden verzonden.

U ontvangt van ons een bevestiging nadat uw bestelling verzonden is.

Heeft u gekozen voor Ideal/Paypal, maar is uw betaling niet gelukt heeft u de mogelijkheid om het alsnog zelf over te maken. Graag onder vermelding van uw bestelnummer

Rabobank 138766479 t.n.v. Babybordverhuur Purmerend
IBAN: NL34RABO0138766479
BIC: RABONL2U

 

Betaalwijze Rembours

U heeft bij Geboortekadometnaam en Plusplusmini ook de mogelijkheid om uw bestelling te laten verzenden onder Rembours.

Rembourszending betekend dat u de bestelling pas betaald aan de chauffeur van GLS wanneer deze het pakket komt afleveren.

Toeslag voor rembours is € 7.50 welke boven op de standaard verzendkosten komen.

Als betaalwijze kiest u voor rembours.
Let op: Rembourszending zijn alleen mogelijk bij aflevering op eigen adres binnen Nederland.

Luiertaartfabriek zal na ontvangst van uw bestelling een datum plannen zodat u weet wanneer uw pakket afgeleverd zal worden.

Rembourszendingen kunnen uitsluitend contant aan de chauffeur van GLS worden voldaan.

 

Betaalwijze MisterCash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.

De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg over MisterCash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Hoe verloopt de betaling

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

wij berekenen GEEN extra kosten indien u betaald met MisterCash

 

Afterpay (achteraf betalen)

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via AfterPay?
AfterPay voert voor GeboortekadometNaam.nl & Plusplusmini.nl  het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij GeboortekadometNaam.nl & Plusplusmini.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 75,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 150,00

2. Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid. Privacy statement Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht u vragen hebben over de autorisatie, dan kunt u contact opnemen met AfterPay.

3. Wat zijn de transactiekosten?
De transactiekosten voor de betaalwijze met AfterPay bedragen € 1,50.

4. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?
Van onze betaalpartner AfterPay ontvangt u via e-mail een digitale acceptgiro om uw bestelling te betalen via DigiAccept of iDEAL. Ook kunt u deze digitale acceptgiro via tele- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het AfterPay kenmerk dat op de factuur staat.

LET OP: omdat AfterPay de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor Geboortekadometnaam en Plusplusmini.nl verzorgt, dient u aan AfterPay te betalen en niet aan Geboortekadometnaam en Plusplusmini.nl.

5. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?
Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

6. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?
AfterPay hanteert een betalingstermijn van 14 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijkt u voor actuele informatie op de AfterPay website.

7. Waar kan ik terecht met vragen over mijn betaling?
Met vragen over de status van uw betaling of andere vragen over deze betaalwijze, kunt u altijd contact met AfterPay opnemen.

 

Online winkelen, wie doet dat niet in meer of mindere mate? Steeds meer consumenten ontdekken de voordelen van het webwinkelen. Snel en gemakkelijk prijzen vergelijken en producten online bestellen wanneer het u uit komt. De webwinkel is dag en nacht beschikbaar en bereikbaar.

Het enige nadeel van al dit winkel- en bestelgemak is dat veel webwinkels een vooruitbetaling van u verlangen. Uw product wordt pas geleverd wanneer u het volledige bedrag betaald heeft. Vaak zijn er redenen en denkbare situaties dat u juist de voorkeur heeft om eerst uw producten te ontvangen alvorens te betalen.

AfterPay biedt een nieuwe betaalmogelijkheid binnen de online kassa. Met AfterPay kunt u online winkelen en veilig achteraf betalen door middel van een vertrouwde acceptgiro of digitaal betaaloverzicht. Bijkomend voordeel is dat u altijd en overal uw producten kunt bestellen zonder in de weer te moeten met online bankieren of creditcards.

- See more at: http://www.afterpay.nl/consument#sthash.1hzDHezA.dpuf